Meny
Byt språk
20 augusti, 2019

Eurobattery Minerals AB släpper företagspresentation och implementerar ny kommunikationsstrategi

Nu släpper Eurobattery Minerals AB en uppdaterad företagspresentation. Bifogat finner du information om företaget, marknaden och framtidsutsikter.

 

SAMMANFATTNING AV PRESENTATIONEN  

Eurobattery Minerals är ett svenskt prospekteringsbolag som bedriver målinriktad mineralutforskning i Europa. Fokus ligger på prospektering och utveckling av nickel, kobolt och koppar. Vi strävar efter att bidra till en grönare framtid genom att tillgodose den växande batteri- och elfordonmarknaden med råvaror. Trenden med elektrifiering av fordon och samhället är starkt uppåtgående, vilket gör att efterfrågan på dessa mineraler är stor. Vårt flaggskeppsprojekt är Corcel-projekt I Spanien som riktar sig mot koppar, nickel och kobolt. Vi bedriver även prospektering i ett flertal områden i norra Sverige.  

 

ÖKAD NÄRVARO  

I början av sommaren lanserade Eurobattery Minerals en ny webbplats, ny logotyp och visuell identitet. Under hösten fortsätter vi förbättra och förtydliga vår kommunikation genom att implementera ett flertal punkter i vår uppdaterade kommunikationsstrategi. Bland annat stärker vi vår närvaro i sociala medier. Detta gör vi för att investerare och övriga intressenter enkelt ska kunna ta till sig information från företaget samt kunna kommunicera med oss genom dessa kanaler. I dagsläget kan du följa oss på LinkedIn (@eurobatteryminerals) och Twitter (@eurobatterymin) där vi frekvent delar branschnyheter och status kring våra pågående projekt. De t är också möjligt att prenumerera på nyhetsbrev för att ta del av denna information.

Anmälningsformulär finns på eurobatteryminerals.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Roberto Garcia Martinez, VD

E-post: roberto@eurobatteryminerals.com

Kort om Eurobattery Minerals 

Eurobattery Minerals AB (publ) är ett svenskt prospekteringsbolag som bedriver målinriktad mineralutforskning i Europa. Bolagets affärsmodell är att förvärva projekt och tillgångar, att prospektera och utforska på dessa samt att utveckla förekomsterna till ekonomiskt lönsamma gruvor. Eurobattery Minerals fokuserar på prospektering och utveckling av fyndigheter av råvaror som används i batterier och elbilar.

Augment Partners AB, tel. +46 8 505 651 72, email: info@augment.se är Eurobattery Minerals Mentor.

Håll dig uppdaterad!
Spännande tider väntar.

Prenumerera på nyhetsbrevet och bli först att få våra senaste nyheter och trendspaningar.

Var vänlig fyll i din e-post.