bar_chart
Meny
language Svenska keyboard_arrow_down
Byt språk

Om oss

Eurobattery Minerals är ett svenskt gruvföretag med pågående projekt i Finland, Spanien och Sverige. Fokus ligger på prospektering av nickel, kobolt, koppar och sällsynta jordartsmetaller.

Eurobattery Minerals är ett börsnoterat företag på den svenska och tyska marknande

Vår vision är att hjälpa Europa att bli självförsörjande på etiskt utvunna och fullt spårbara batterimineraler. Det gör oss till grunden i batteriproduktionens värdekedja.

Läs mer

Etiskt utvunna och fullt spårbara batterimineraler

Eurobattery Minerals fokuserar på att prospektera och utveckla flera nickel-, kobolt- och kopparprojekt i Europa med målet att förse den växande elbilsbranschen med spårbara mineraler.

Läs mer

Ansvarsfull och hållbar gruvdrift

Grunden för Eurobattery Minerals affärsmodell är ansvarsfull och hållbar gruvdrift. För oss innebär det att bedriva en verksamhet som visar både miljöhänsyn och ett socialt ansvar för såväl anställda som för de som lever och verkar i närheten av en gruvverksamhet.

Läs mer

Den elektriska revolutionen pågår just nu

Omställningen till el som kraftkälla inom fordons- och transportbranschen fortsätter. Eurobattery Minerals är fast beslutna att vara en viktig del i denna värdekedja och på så sätt bidra till en mer hållbar framtid. 

Läs mer

Bli en del av vårt team!

Eurobattery Minerals är ett expanderande företag och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med begåvade människor.

Läs mer

Håll dig uppdaterad!
Spännande tider väntar.

Prenumerera på nyhetsbrevet och bli först att få våra senaste nyheter och trendspaningar.

Var vänlig fyll i din e-post.